Konditerijos gaminių pakuotė turi būti ypatinga. Ji turi saugoti šokoladą, saldainius ir kitus saldumynus nuo išorės poveikio, šilumos, drėgmės, o kartu būti funkcionali ir patogi vartotojui.

Barjerinės savybės

Plėvelės su specialiomis barjerinėmis savybėmis padeda apsaugoti, kad drėgmė ir deguonis nepatektų į pakuotę ir nesugadintų jūsų saldumynų.

Daugkartinis uždarymas

Užspaudžiamos pakuočių juostelės (zip lock) leidžia pakuotę pakartotinai atidaryti ir uždaryti, padeda neišbarstyti skanėstų ir išsaugoti produkto skonines savybes.

Tvirtumas

Konditerijos gaminiai lengvai gali išbyrėti iš pakuotės ar būti sugadinti. Todėl pakuotė turi būti pakankamai tvirta, atspari pradūrimams ir įplėšimams.

Prekės ženklui pritaikyti pakuočių sprendimai

Saldumynų ir šokolado pakuotėms įprasta naudoti ryškias spalvas ir grafikos elementus. Skaitmeninis spausdinimo būdas perteikia sodrias spalvas ir išraiškingus vaizdus, suteikia galimybę spausdinti skirtingas pakuotes vienu metu. Todėl galite pateikti savo klientams naujus skonius ir sezonines produkto versijas daug mažesnėmis sąnaudomis, palyginus su įprastu spausdinimo būdu. 

Spausdiname mažus ir vidutinius kiekius pakuočių, etikečių kiekius. Nenaudojame spaudos plokščių, nėra ir su tuo susijusių papildomų mokesčių. Todėl pakuočių ar etikečių galite gaminti tiek kiek reikia, išvengti atsargų pertekliaus, sutaupydami gamybos, sandėliavimo kaštus.

susisiekite su mūsų specialistais dėl išsamesnės informacijos